پروژه هشدار زودهنگام اروپا یا Early Warning Europe چیست؟

هشدار زودهنگام اروپا, ورشکستگی, Early Warning Europe, کمپانی های کازمتیک, منتورهای داوطلب, عملکرد اقتصادی, ایجاد وضعیت اقتصادی پایدار .

کلمات کلیدی: هشدار زودهنگام اروپا, ورشکستگی, Early Warning Europe, کمپانی های کازمتیک, منتورهای داوطلب, عملکرد اقتصادی, ایجاد وضعیت اقتصادی پایدار .

شرکتهای با سایز کوچک و متوسط (SMEs)، بر اساس تعریف اتحادیه اروپا بر مبنای تعداد پرسنل و گردش مالی یا ترازنامه تجاریشان تعریف می شوند. بر این اساس به شرکتهای با تعداد پرسنل کمتر از ۲۵۰ نفر و گردش مالی حدود ۵۰ میلیون یورو یا کمتر یا تراز مالی حدود ۴۳ میلیون یورو یا کمتر یک کمپانی با سایز متوسط می گویند. شرکتی با تعداد پرسنل ۵۰ نفر ، گردش مالی کمتر یا معادل ۱۰ میلیون دلار و تراز مالی معادل آن کوچک و شرکتی با تعداد پرسنل ۱۰ نفر و گردش و ترازمالی کمتر از ۲ میلیون شرکتی ” میکرو” گفته می شود.

شرکت های کوچک و متوسط ((Small and medium-sized enterprises (SMEs) در اروپا حمایت های متعددی دریافت می نمایند که عموما به دو دسته کلی زیر تقسیم بندی می گردند.

  • دسته اول : حمایت های ویژه ایی شامل بودجه های تحقیقاتی ، بودجه های اختراع ، نوآوری و هزینه های رقابتی
  • دسته دوم : تخفیف ها و یا حتی معافیت هایی در تعرفه های اداری و قانونی موجود در اتحادیه اروپا

پروژه هشدار زودهنگام اروپا درمقابل ورشکستگی چیست؟

Early Warning Europe پروژه ای است که کمک می کند تا شرکتها از ورشکستگی نجات یابند و برای همه ی انواع بیزنس ها و فعالیت های اقتصادی در دسترس اروپائیان قرار دارد. بیش از ۳۳۰۰ کمپانی از ۴ کشور اروپا تاکنون از طریق این پروژه مورد حمایت قرار گرفته اند. پروژه ای که شاید آن را ” پروژه هشدار زودهنگام اروپا درمقابل ورشکستگی ” هم نامید که از تاریخ ۱۴ نوامبر ۲۰۱۹ این پروژه برای کمپانی های کازمتیک نیز قابلیت اجرا دارد.

هدف کلی پروژه هشدار زود هنگام اروپا ترویج کارآفرینی و رشد شرکتهای کوچک و متوسط ​​در سراسر اروپا است. عنصر یا هدف اصلی در این پروژه ایجاد شرایط چارچوب مسحکم برای کارآفرینان و مشاغل در سراسر بخش ها است که می تواند در مقابل چالش های اساسی از جمله مدیریت بحران ، برخورد با ورشکستگی و بدست آوردن یک فرصت دوباره به آنها کمک کند.

بر اساس آمار کمیسیون اتحادیه اروپا بیش از ۲۰۰ هزار کمپانی در سال به ورطه ورشکستگی می روند و تنها کمتر از نصف شرکتها می توانند ۵ سال اول عمر خود را سپری نمایند. پروژه هشدار اولیه اروپا یا هشدار زودهنگام اروپا ( Early Warning Europe ) از ماه دسامبر سال ۲۰۱۶ آغاز شد و سعی دارد تا با کمک به کمپانی ها از ورشکستگی آنها جلوگیری نماید. پروژه ای که اقدام به شناسایی مشکلات نموده و به آنها مشاوره های اقتصادی و حمایتی رایگان می دهد تا از این خطر برهند.

هشدار زودهنگام اروپا, ورشکستگی, Early Warning Europe, کمپانی های کازمتیک, منتورهای داوطلب, عملکرد اقتصادی, ایجاد وضعیت اقتصادی پایدار .

منتورهای داوطلب به حمایت از این بیزنس ها اقدام می نمایند، این افراد با گذراندن آموزش هایی در مورد نحوه ارتباط گیری با کارآفرینان در زمان بروز مشکلات روحی و پریشانی و یافتن راه حل برای معضلات مالی آمادگی کامل را دریافت می نمایند و هریک اغلب دارای تجربیات شخصی در امور شرکت های مشابه می باشند.

این پروژه سازمانها و انستیتو های عمومی را در کنار هم قرار داده است تا سرویس هایی را برای شرکتهای خصوصی با سایز کوچک در کشورهای بلژیک ، دانمارک ، آلمان ، یونان ، ایتالیا ، لهستان و اسپانیا فراهم نمایند. در طول ۳ سال گذشته این پروژه به بیش از ۳۳۰۰ کمپانی از جمله کمپانی های کازمتیک کمک نموده است و شبکه ای با بیش از ۶۸۰ نفر از منتورهای داوطلب را در ۴ کشور هدف یعنی یونان ، ایتالیا ، لهستان و اسپانیا ایجاد کرده است.

شرکا، منتورهای داوطلب و پارتنرهای این پروژه ی بسیار مهم به نحو فعالانه ای به معرفی و تبلیغ پروژه هشدار زود هنگام اروپا در اتحادیه اروپا می پردازند. در حال حاضر این پروژه در ۶ کشور دیگر از جمله کروواسی ، فنلاند ، مجارستان ، لتونی ، لوگزامبورگ ، و اسلونی نیز در مراحل آغاز است.

هشدار زودهنگام اروپا, ورشکستگی, Early Warning Europe, کمپانی های کازمتیک, منتورهای داوطلب, عملکرد اقتصادی, ایجاد وضعیت اقتصادی پایدار .

پروژه هشدار زود هنگام اروپا نشان می دهد که مداخله زود هنگام می تواند شرکت ها را از مشکلات و معضلات مالی نجات دهد و نتایج مثبت و امیدوار کننده ای را به همراه داشته است و سبب شده تا عملکرد اقتصادی آنها نیز اصلاح گردد. مداخله اولیه در این پروژه احتمال بازگشت شرکت های درگیر با چالش ورشکستگی را افزایش داده و منجر به ایجاد وضعیت اقتصادی پایدار برای شرکت و حتی رشد پایدار خواهد شد. علاوه بر این ، اگر شرکتی در تنگدستی در مراحل اولیه بحران تعطیل شود ، مداخله می تواند به جلوگیری از به بار آمدن بدهی غیر قابل جبران برای صاحب شرکت کمک شایانی نماید و بدین ترتیب شانس شروع سرمایه گذاری جدید را به آن کارآفرین بدهد.

نتایج حاصل از این پروژه نشان می دهد که این اقدام زودهنگام در کشورهای مختلف با فرهنگ بیزنس متفاوت نیز اگر سرویس های ارائه شده توسط نهادهایی با شناخت کافی ، تخصص مناسب و دسترسی به کمپانی های کازمتیک صورت پذیرد منجر به موفقیت خواهد شد.

edited by artan akheri

.

دکتر محمد بقایی

دکتر محمد بقایی

دکتر داروساز و پژوهشگر صنعت کازمتیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط