پنجاه توصیه دکتر بقایی برای پوست آکنه ای

پنجاه توصیه دکتر بقایی برای پوست آکنه ای
  1. از محصولات پوستی ناشناخته که تولید کننده ، توزیع کننده یا فروشنده قانونی و معتبر ندارند استفاده ننمائید
  2. از فاندیشن ، کرم پودر  یا پودر مخصوصی که برای پوست های  مستعد آکنه  یا پوستهای چرب طراحی شده است استفاده نمائید.
  3. سعی کنید بعد از شستن صورت خود از یک تونرمخصوص پوستهای چرب استفاده کنید.  بخاطر داشته باشد هرگز نباید پوست تان بسیار خشک شود. خشکی پوست موجب ایجاد شوک در پوست تان شده و به صورت اتوماتیک موجب تولید بیش از حد روغن خواهد شد و شما  با دارا بودن پوست چرب و آکنه ایی مطمئنا هرگز نمی خواهید پوست تان بیش از حد چربی تولید نماید.
  4. شستشوی موهایتان نیز می تواند در کاهش علائم و عوارض آکنه موثر باشد . لذا موهای خود را مرتبا بشویید. موهایی که روی صورت شما قرار می گیرند می توانند  در تماس با نقاط آکنه دار موجب انتقال و تکثیر باکتری های بیشتری شده  و باعث بروز آکنه بیشتری شوند.
  5. مرتبا رو بالشی تان را بشویید. هر یک از ما حدود ۸ ساعت در روز  از طریق صورت خود در زمان خواب و استراحت با بالش مان در تماس هستیم . لذا شستشوی بالش  تمیز بودن آن در مراقبت از پوست  آکنه ایی حائز اهمیت می باشد.
  6. باید بیاموزیم حتی الامکان از لمس و یا مالش پوست صورت مان در صورت بروز آکنه خودداری نمائیم . دست های ما ممکن است به باکتری های فراوانی آلوده باشد و در هنگام لمس یا مالش این باکتریها به پوست انتقال یافته و سبب تکثیر آن در سطح پوست و در نقاط آکنه ایی گردد.
  7. دستهایتان همیشه شسشته و پاکیزه باشد تا در صورت تماس اتفاقی موجب انتشار و تکثیر باکتری در نقاط آکنه ایی نگردد.
  8. صورت تان را قبل از ورورد به رختخواب برای تنفس بهتر و صبح پس از خواب برای طراوت و زیبایی بیشتر بشوئید.
  9. پس از ورود به منزل نیز سعی نمائید صورتتان را بشوئید.
  10. پس از ورزش یا هر نوع فعالی سنگین حتما صورتتان را بشوئید
  1. سعی کنید پس از شستشو صورتتان را با حوله یا دستمال کاغذی خشک ننمائید و اجازه دهید تا به صورت طبیعی خشک گردد . این عمل زیاد به طول نخواهد انجامید ولی در عوض احتمال انتقال باکتری از حوله به نقاط آکنه ایی و جوش دار را کم می نماید.
  2. از کرم پودر یا فوندیشنی که بیش از ۶ ماه است بلا استفاده مانده هرگز استفاده ننمائید زیرا این محصول خود می تواند به عنوان کانون باکتری موجب گسترش آکنه گردد .
  3. حتما قبل از خواب آرایش صورت و گردنتان را پاک نمائید زیرا ماندن این آرایش بر روی چهره تان سبب تجمع و رشد باکتری ها  و انسداد منافذ پوستتان در صورت شده و به گسترش آکنه کمک نماید.
  4. سعی کنید ساعاتی از روز بدون آرایش باشید تا پوست صورتتان تنفس نموده و بتواند به ترمیم خود بپردازد.
  5. سعی کنید حتی الامکان از غذاهای سالم و تازه و غیر فرآوری شده استفاده نمائید این نوع ازغذاها به سلامت عمومی و زبیایی و پوستتان کمک فراوانی خواهد نمود.
  6. هر هفته یک بار از ماسک های میوه ایی قابل تهیه در منزل استفاده نمائید تا پوستتان شاداب تر و زیباتر جلوه نماید.
  7. هرگز خودسرانه از محصولات حاوی بنزوئیل پراکساید و رتینول استفاده ننمایید چون ممکن است موجب خشکی بیش از حد پوست و آزردکی آن گردند.
  8. سعی کنید اگر دارویی موضعی برایتان تجویز شده است یک نوبت از مصرف آن قبل از خواب باشد تا پوست درمدت شب، زمان لازم را برای ترمیم داشته باشد.
  9. سعی کنید هرگز به آکنه هایتان دست نزنید و سر ضایعه ایی را برندارید/
  10. اگر هم احتمالا خواستید اینکار را انجام دهید حتما هم دست تان را بشوئید و هم از یک ضد عفونی کننده موضعی برای اینکار استفاده نمائید.
  1. هرگز به تبلیغات بازرگانی در ارتباط با از بین بردن جوش های سر سیاه یا سفید به صورت معجزه آسا و فوری توجه نکنید، درمان آکنه فرآیندی زمان بر است .
  2. استفاده از ژل های اسکراب می تواند موجب کاهش جوشهای سر سفید و سیاه و کاهش تولید چربی و روغن و باز شدن منافذ گردد.
  3. از اسکراب صورت به صورت ژل یا ماسک هفته ایی یکبار بیش تر استفاده ننمائید.
  4. اگر دربرخی از نقاط پوستتان احساس خشکی می نمائید از یک مرطوب کننده پوستهای چرب استفاده نمائید.
  5. استرس یکی از عوامل تشدید آکنه و بروز آن است پس تا حد امکان از استرس خود بکاهید.
  6. ورزش هم برای سلامت عمومی بدنتان و هم برای سلامت پوست تان مفید است ، فقط به خاطر داشته باشید پس از ورزش حتما صورتتان را بشوئید تا ترکیب عرق و چربی سبب انسداد منافذ پوستتتان نگردد.
  7. اگر بیماری یا مشکل خاصی ندارید که نوشیدن آب را منع نماید به میزان کافی ، حدود ۸ لیوان آب در روز مصرف نمائید،  آب مناسب سبب نشاط و سرزندگی پوستتان می گردد.
  8. در زمان شستشوی صورتتان این عمل را تا خط ارتباط موی سر و صورتتان حتما ادامه دهید زیرا ترشحات چربی موی سر نیز می توانند به نواحی مرزی پوست صورت انتقال یافته و سبب بروز آکنه در این مناطق گردند.
  9. به محض اینکه احساس نمودید آکنه تان از کنترل خارج شده یا ملتهب شده است به پزشکتان مراجعه نمائید.
  10. در دوران پریود ممکن است تظاهرات آکنه تان بیشتر شود یا دچار آکنه شوید لذا آمادگی لازم را برای مراقبت بیشتر در این ایام داشته باشید.
  1. همواده بخاطر داشته باشید حوله می تواند عامل انتقال باکتری باشد لذا از حوله دیگران استفاده ننموده و حوله خودتان نیز همواره تمیز باشد.
  2. برای پاک نمودن آرایشتان از یک پاک کننده عاری از چربی استفاده نمائید .
  3. اگر اقدام به اسکراب یا استفاده از محصولات ساینده پوست نمودید حتما بعد از آن از یک تونر استفاده نمائید زیرا اگزفولینتها سبب خشکی پوستتان خواهند شد.
  4. در زمان شستشو با صابون حتما از پاک شدن پوست تان بعد از شستشو و برداشتن باقی مانده کف مطمئن شوید و هرگز در انجام شستشو عجله ننمائید.
  5. حتما از یک ضد آفتاب عاری از روغن یا اویل فری استفاده نمائید ،ضد آفتابی که مخصوص پوستهای چرب و آکنه ایی است.
  6. سعی کنید در زمان انجام هر گونه فعالیت فیزیکی پوستتان عاری از هر گونه میک آپی باشد زیرا می تواند منجر به تشدید آکنه و یا انسداد منافذ و بروز آکنه گردد.
  7. اگر در زمان بکار بردن میک آپ از یک کاردک یا قاشقک یا برس استفاده می نمائید دقت کنید که کاملا تمیز باشد.
  8. هرگز درب کرم یا دیگر لوازم خود را باز نگذارید چون می تواند محل تجمع باکتری ها و تشدید آکنه گردد.
  9. ممکن است در روزهای گرم مجبور به ۳ بار شستشوی صورتتان گردید که این عمل می تواند سبب خشکی پوستتان شود لذا در این صورت بهتر است از یک مرطوب کننده پوستهای چرب استفاده نمائید.
  10. پس از شستشوی صورتتان بهتر است ۵ دقیقه صبر نمائید و سپس اقدام به بکارگیری درمان ضد آکنه نمائید این عمل سبب جذب بهتر و اثربخشی بهتر درمان بکار گرفته شده می شود.
  1. هرگز بدون تجویز پزشکتان اقدام به مصرف آنتی بیوتیک های خوراکی یا موضعی ننمائید زیرا این عمل می تواند سبب بروز مقاومت میکروبی و مشکلات عدیده بعد از آن گردد.
  2. برخی از داروهای آکنه  ممکن است موجب افزایش حساسیت به نور آفتاب گردند لذا با علم به این موضوع باید محافظت بیشتری در برابر آفتاب داشته باشید.
  3. بخاطر داشته باشید آفتاب گرفتن و برنزه نمودن هرگز کمکی به درمان و بهبود آکنه تان نمی کند بلکه این عمل می تواند موجب بروز استرس بیشتر به پوست و ترشح چربی بیشتر و آکنه بیشتر گردد.
  4. اگر از هدفون استفاده می نمائید سعی کنید حتما تمیز باشد و آلودگی های موجود در آن سبب افزایش آکنه تان نگردد.
  5. اگر از هد بند استفاده می نمائید هم سعی کنید که تمیز باشد و هم بدانید استفاده مداوم از هدبند می توانند موجب ایجاد التهاب و انسداد منافذ در آن نقطه گردد.
  6. از خوردن هر نوع ماده غذایی که فکر می کنید به آن حساسیت دارید یا بخوردن آم موجب بروز آکنه یا ازدیاد آن می گردد پرهیز نمائید.
  7. همواره بدانید وجود عبارت غیر کومودوژنیک هیچ تضمینی برای عدم بروز آکنه برای همه نیست لذا محصولات جدید کازمتیک را بسیار با احتیاط انتخاب نمائید.
  8. بهتر است در صورت دارا بودن پوست ترکیبی به صورت کاملا مجزا در مراقبت قسمتهای آکنه ای و چرب آن بکوشید زیرا محصولات ضد آکنه ممکن است سبب آزاردگی و التهاب نقاط سالم پوست گردند.
  9. روغن برنزه کننده برای پوست های آکنه ایی بسیار مضر و خطرناک است و میتواند سبب انسداد منافذ گردد.
  10. برای شستشوی بهتر پوستهای آکنه ایی بهتر است از شوینده های مخصوص پوستهای آکنه ایی استفاده نمائید.
Telegram
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

1 دیدگاه دربارهٔ «پنجاه توصیه دکتر بقایی برای پوست آکنه ای»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید